2016 m. Ženevos automobilių parodoje įvyko pasaulinis „Subaru XV Concept“ debiutas

2016 m. Ženevos automobilių parodoje įvyko pasaulinis „Subaru XV Concept“ debiutas

2016-03-02 12:36:30

2016 m. Ženevos tarptautinėje automobilių parodoje „Subaru“ pristatė koncepcinį modelį „Subaru XV Concept“. „Subaru XV Concept“ įkūnija naują „Subaru“ dizaino sampratą „DYNAMIC X SOLID“ („Kompaktiškas ir tvirtas“). Šis kompaktiškas crossover modelis pristato būsimas naujosios kartos „Subaru XV“ dizaino tendencijas.

Automobilio priekiniai, šoniniai ir galiniai dizaino elementai darniai įsikomponuoja į „DYNAMIC X SOLID“ automobilio kėbulo konstrukciją, išryškindami jos trimates ir tvirtas formas, būdingas „Subaru“ dizainui. Dinamiškumą pabrėžia tinkamai parinktose kompaktiško kėbulo vietose išnyrančios charakteringos linijos.
Praktiškumas yra neatsiejama „Subaru“ automobilio ypatybė: šio koncepcinio modelio nepriekaištinga aerodinamika puikiai dera su aukšta prošvaisa ir erdviu bagažo skyriumi, kaip ir pridera crossover automobiliui.

Priekinė dalis išsiskiria sportiniu „Subaru“ stiliumi, sklandžiai įsiliedama į bendrą trimatę struktūrą – „Subaru“ tapatybę patvirtinančios šešiakampio formos grotelės nusidriekia tolyn iki „vanago akis“ primenančių priekinių žibintų, atkartodamos „Boxer“ variklio motyvą. Efektingai pailginti platėjantys sparnai byloja apie „Subaru All-Wheel Drive“ sistemos patikimumą. Matinė juoda apdaila, prasidedanti nuo priekinio bamperio, kylanti aukštyn virš ratų arkų, apgaubianti automobilio šonus ir nutolstanti galinio bamperio link, sukuria dinamiško crossover įvaizdį, kuris sužadina visus su šiuo automobiliu siejamus malonius lūkesčius.

Galiniai žibintai plėtoja tokią pat temą, kaip ir priekiniai. Išraiškingi pečiai virš galinių sparnų įsispraudžia į galinius kombinuotuosius žibintus, išryškindami efektingą automobilio siluetą, kaip ir priekinės dalies dizaino sprendimai.

Pagrindiniai duomenys:

Kėbulo matmenys (bendras ilgis × plotis × aukštis): 4520 × 1920 × 1570 mm

Važiuoklės bazė: 2670 mm

  • 28 iš 107